Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavním tématem premiérové Výměny manželek budou především vztahy mezi rodiči a dětmi.

První rodina žije v Rotavě a tvoří ji: Gabriela (38), David (42) a děti Daniela (15), Jarmila (14), David (10) a Jakub (6). Jejich stereotyp nabourá na deset dní maminka Naďa (32), která žije se Štefanem (37) a dcerou Míšou (7).

Starší dcery z první rodiny se náhradní mamince Nadě svěří, že se nemohou dočkat, až opustí domov. Na tom by v jejich pubertálním věku nebylo nic až tak zvláštního, ale hlavním důvodem jsou jejich vztahy s otcem. Na osamostatnění se těší především Daniela, která se rozhodla bydlet v rámci studií na internátě.

Toho, že je atmosféra v rodině napjatá, si je vědoma i maminka Gabriela, které se po dětech zasteskne a svěří se na kameru. „On by je měl nejradši jen doma a našel jim ženichy, kteří jemu budou vyhovovat,“ prozradila o manželovi. „Mají z něj strach, bojí se ho a já si myslím, že se jim to změnilo, když zemřel děda a když se narodil Kubíček,“ neudrží slzy Gabriela. Podívejte se na ukázku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám