Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítali jsme ji doma, ale briskně nás opravila. Praha pro Dominiku Gottovou (50) už prý nikdy domovem nebude. Tím jsou Helsinky. "Tady jsem na dovolené a mám tady práci. V Helsinkách je můj manžel, se kterým je vše v naprostém pořádku. Dokonce lépe než v pořádku, úplné znovuzrození," pěje ódy Dominika a vyvrací veškeré fámy, že byla ve finské metropoli opuštěná.

"Samozřejmě létá pracovně do Mexika, jezdí koncertovat, ale vrací se domů. Tam je základna. A kdyby nebyl o světoznámého muzikanta zájem v zahraničí, bylo by to peklo. Protože muzikanti musejí jezdit na turné. Když bude se mnou doma sedět na sofa u televize 365 dní v roce, to bychom si na chleba moc nevydělali," vysvětlila Super.cz.

Do hudební tvorby zabrousila písní Pro tebe, která je věnována jejímu otci Karlu Gottovi (†80), a českou recitací přispěla k francouzsky zpívané části Itala Gabriela Grillottiho i ona sama. "Když to Timo poprvé slyšel, smál se, jestli budu zpívat. Ale i jemu jsem vysvětlila, že zpívat nebudu, jenom přednášet," vyprávěla.

Zajímalo nás také, jak je to s dluhy, které měla mít v Praze za byt. "To jsou nesmysly, všechno se zaplatilo. A že bylo potřeba znovu vymalovat, je normální. Ale složila jsem kauci, tak se to vzalo z kauce. Žádné dluhy. Lidi si přejí, abych byla nešťastná," míní.

Ostatně i v písni samotné zpívá, že na světě zůstala sama a lidé jsou na ni zlí. Ale prý už to tak hrozné není. "V Helsinkách se mi daří dobře, jsem s Timem, mám tam přátele. Cítím se tam výborně, jsem tam jako soukromá osoba, nikdo mě nestalkuje. Jsem tam od roku 2000, až na dvě přestávky, a cítím se tam jako doma. I ta finská mentalita je mi kolikrát bližší," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám