Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská playmate Cris Galera (33) proslula tím, že se provdala sama za sebe, ovšem po 90 dnech se rozhodla sňatek ukončit, protože potkala někoho jiného. Nyní vzbudila pozornost znovu, když podstoupila labioplastiku.

Úpravu genitálií se rozhodla absolvovat před focením pro australský Playboy. „Myslím, že většina z nás se zaměřuje na obličej, prsa a tělo, ale zapomínáme na naši nejlepší kamarádku,“ rozpovídala se k tématu.

„Vůbec jsem se nebála. A narostlo mi díky tomu sebevědomí,“ přiznala. Focení ji čeká za měsíc a Cris věří, že je nyní dokonale připravena.

Není to zdaleka poprvé, co šla modelka pod kudlu. Za plastiky dala v přepočtu už přes 2 miliony korun.

Modelka šokuje fanoušky poměrně pravidelně. Poté, co svět obletěla zpráva, že si vzala samu sebe za ženu, prozradila, že jí arabský šejk nabídl téměř 11 milionů korun, když se rozvede a provdá se za něj.

„Nemohla jsem tomu uvěřit. Už jsme spolu mluvili, ale nejsem na prodej,“ dodala k věci s tím, že nabídku považuje za sexistickou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám