Hlavní obsah
Článek

Tohle nejspíš návštěvníci australské zoo nečekali, když se šli podívat na přehlídku ptáků do místní arény. Ošetřovatelka mezi ně přinesla samce kakadua havraního jménem Euli a v hledišti hledala dobrovolníka, který by se s ním chtěl seznámit blíž.

Jedna z divaček se vehementně hlásila, a tak ji ošetřovatelka vyzvala, ať natáhne ruku s pětidolarovkou, že tak Euli pozná, ke komu má letět. Erin, která do zoo vyrazila se svým přítelem Jessem, udělala přesně to, a pták jí opravdu sedl na ruku, sbalil bankovku a vrátil se k ošetřovatelce.

Ta ho pochválila a vložila mu do zobáku účtenku, kterou měl nadšené Erin přinést na oplátku. To Euli rovněž zvládnul na výbornou a zaměstnankyně zoo Erin ještě vyzvala, ať si zkontroluje, jestli jsou údaje na účtence správné.

Když Erin papírek rozbalila, okamžitě jí došlo, že nejde o účtenku. V tu samou chvíli před ní totiž Jesse poklekl s prstenem v ruce. Na lístku, který jí Euli doručil, byla žádost o ruku.

Celá aréna jásala a šokovaná Erin se pochopitelně neubránila emocím. Nadšeně partnerovu nabídku přijala.

Zoo sdílela video na svých sociálních sítích s gratulacemi snoubencům a stal se z něj virál. Na dojemný moment se podívejte níže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám