Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Výměna manželek je pro mnohé zatěžkávací zkouškou. Její účastníci se leckdy musí přizpůsobit naprosto odlišným zvykům a životnímu stylu náhradní rodiny. To čeká i na maminku Andreu (26) z obce Nižní Lhoty, která bude trávit deset dní u volnomyšlenkářské rodiny z Mnichovic, jejíž členové o sobě tvrdí, že žijí tak trochu punkově.

Andrea se o tom co nevidět přesvědčí, když s náhradním manželem a dětmi vyrazí na nákup. Prozatímní partner Matyáš (26) Andreu zaskočí tím, že si některé potraviny vybírá z kontejneru za tamním supermarketem.

„Nakupovat jezdím až sem, protože jsou tady přístupné popelnice a dá se tam občas vybrat nějaká zelenina a ovoce,“ vysvětluje a pokračuje k jedné z popelnic, kde ihned uloví krabičku malin. „Tam bývá většinou jen jedna špatná, tu pak musíš najít a vyhodit a vybrat si ty dobrý,“ názorně ukazuje na kameru.

„Zatím mám maliny, borůvky, jablko, cuketu, banán a nějaký zelí. Broskve, ty budou dobrý. To oni většinou vyhodí jen proto, že si to někdo dal do sáčku a pak nevzal,“ hlásí hrdě hlava rodiny. „Často tam najdu věci, které bych si sám nekoupil. Avokáda jsou nejlepší z kontejneru, protože ty už jsou nejvíc zralý, jsou prostě ready to eat.“

Andrea neskrývá rozpaky. „Je to pro mě nová informace, tohle jsem ještě neviděla a osobně bych tam asi nelezla,“ nechala se slyšet na kameru. Podívejte se na ukázku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám