Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Poláček, který se před 18 lety proslavil v první SuperStar, se dnes zpěvu věnuje jen jako koníčku. Před dvěma lety, kdy svět ochromila pandemie, která zvlášť na kulturu tvrdě dopadla, se rozhodl najít si stálé zaměstnání. Dal se k policii.

„Říkal jsem si, že už mám věk na stálé zaměstnání, a když se na začátku pandemie před dvěma lety zrušily všechny koncerty, uvažoval jsem, co můžu dělat. Věnoval jsem se bojovým sportům a sebeobraně a u policie jsem měl přátele. Dělal jsem i bezpečnostní školu. Nastoupil jsem pak k cizinecké policii,“ uvedl Poláček s tím, že uniforma hodně schová, takže se mu nestává, že by ho lidé na ulici poznávali. „A jsem za to vlastně docela rád,“ směje se.

Čerstvě má Petr za sebou také hereckou zkušenost. Přijal epizodní roli v seriálu 1. Mise na Primě, kde se objevil na druhé straně zákona. V roli Milana Kouby se věnuje bojovým sportům a sponzoruje jejich nelegální zápasy. „Bavilo mě to, určitě by mi nevadilo zahrát si v seriálu víc. Tak třeba někdy…“ dodal.

Petr Poláček je otcem syna Tobiáše, s jeho matkou, tanečnicí Kateřinou Hukovou, se loni rozešli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám