Hlavní obsah
Článek

Fanoušci nevěří, že je to její matka. Rita Ora (33) popřála k narozeninám své mamince skrze sociální síť a ukázala, jak jsou si podobné.

Vera Ora oslavila 56. narozeniny a Rita přidala hned několik společných fotek. Nevynechala ani snímek v plavkách, který je obzvlášť pro zpěvačku častým příspěvkem na sítě.

„Všechno nejlepší k narozeninám mojí úžasné mamince. Jsi krásná, podporující, vlídná a nesmírně nápomocná a i když máš narozeniny dnes, já tě oslavuju stále,“ napsala zpěvačka k postu.

„Nejhezčí duo matky a dcery,“ psala jedna z komentujících a další přidala: „Máma vypadá božsky.“ Mnoho sledujících dokonce o mamince zpěvačky napsalo do komentáře, že spíš vypadá jako její sestra, což muselo Veru určitě potěšit.

Rita má ještě starší sestru Elenu a mladšího bratra Dona a sama se svěřila deníku The Independent, že by jednou ráda měla velkou rodinu, a proto si nechala zmrazit vajíčka. Poprvé to udělala ve svých 24 letech a znovu ještě ve 27.

„Nechtěla jsem, aby mě to trápilo a díky tomu jsem na to nemyslela. Byla to ta nejlepší věc, kterou jsem udělala. Jednou bych ráda velkou rodinu a my ženy na sebe vyvíjíme nesmírný tlak, protože cítíme, že je to naše povinnost, přivést na svět nový život.“

Rita je už rok ve vztahu s novozélandským režisérem Taikou Waititim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám