Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obrazovky míří reality show Survivor Česko & Slovensko, ve které budou soutěžící bojovat nejen o přežití, ale také výhru ve výši 2,5 milionu korun. Snovou odměnu vítěz nedostane zadarmo; souboje a výzvy budou mnohdy drsné a nebezpečné. Hned v první epizodě dojde ke zranění.

V prvním souboji se bude lepit smůla na paty týmu celebrit. Youtuberka a bývalá moderátorka Snídaně s Novou Nikola Čechová, známá také jako Shopaholic Nicol, si zlomí nos a skončí v rukou zdravotníků. Jak můžete vidět v ukázce, křehká blondýnka samou bolestí neudrží slzy.

V jakém seskupení se proti sobě soutěžící postaví? První kmen MAO se skládá ze známých tváří: Nikola Čechová, herečka Iva Pazderková (44), moderátor Tomáš Zástěra, zpěvák Vojta Drahokoupil (28), účastnice MasterChef a SuperStar Chili, herečka Bára Jánová (34), bývalý fotbalista Matěj Paprčiak, youtuber Daniel Štrauch alias GoGo, vítězka pořadu Farma Xénia Gregušová, zápasník MMA Gábor Boráros, účastník Love Island Nathan Christián Dzaba a mistryně světa v karate Veronika Havlik.

Utkají se s kmenem AZUA, který se skládá ze soutěžících takzvaně „z lidu“. Jsou to: Vladimír Čapek, Adam Raiter, Enrique Lysoněk, Lukáš Urban, Aylin Saranova, Johana Špačková, Monika Kačmaříková, Veronika Přikrylová, Dominika Šimová, Lenka Zuzulová, Tomáš Benko a Branislav Martanovič.

Reklama

Další články

Načítám