Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) se podělila o bikinové snímky z romantického výletu na Bahamy, kam vyrazila s novým partnerem, komikem Petem Davidsonem (30). Perfektní křivky předvedla v plné parádě a potěšila fanoušky.

Zdá se, že si únik do exotického ráje naplno užila, její soukromý život je v současné době nicméně dost chaotický.

Odloučený manžel Kanye West (46) se nechal slyšet, že se mu Kim snažila odepřít přístup k dětem. Postěžoval si, že ho ochranka odmítla vpustit do domu Kim, kde probíhala narozeninová oslava jejich mladší dcery Chicago (4). Na oslavě ho později ovšem vyfotili.

West nese rozchod s Kim velmi těžce. Veřejně sice dává na odiv náklonnost k nové partnerce, sexy herečce Julii Fox, zároveň ale v textu k nové písni Easy vyhrožuje Petu Davidsonovi, že mu nakope zadek.

West o soukromí mluví v rozhovorech, a dokonce zveřejnil video, v němž napadá odloučenou manželku kvůli výše zmíněné dětské oslavě. Přitom právě podobné projevy, kvůli nimž měl v minulosti nejednou z ostudy kabát, přispěly údajně k rozpadu jeho manželství.

Zdroje blízké Kardashian uvedly, že West skutečně nemůže svévolně chodit do domu Kim, kdy se mu zachce. Proto ho ochranka u vstupu zastavila. V přístupu k dětem mu ale prý nikdo nebrání. Manželé se při rozchodu měli dohodnout na střídavé péči. Kromě Chicago spolu mají dceru North (8) a syny Sainta (6) a Psalma (2).

Reklama

Další články

Načítám