Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nově připravované muzikálové verzi legendární komedie Slunce seno si mnoho původních představitelů slavné trilogie nezahraje. Prozatím to vypadá, že si roli Kelišové střihne filmový Evík Jaroslava Kretschmerová (68). Jde ale spíše o výjimku.

Pokud by snad muzikáloví tvůrci toužili využít originální herce, nabídla své služby Marie Tomsová, která si v druhém díle Slunce seno a pár facek zahrála televizní hlasatelku, kterou byla i v civilním povolání.

„Pokud bych se mohla zapojit, budu velmi ráda. To je výzva pro pořadatele,“ smála se paní Marie na druhých narozeninách Muzea fantastických iluzí.

„Určitě se na ten muzikál půjdu podívat,“ dodala sympatická brunetka a přidala i své okřídlené hlášky: „ano, zachraňme ho“ a „pravá jihočeská“, aby tak dokázala, že ze své roličky ani po třiatřiceti letech nevyšla.

Za ni dodnes děkuje tvůrci trilogie. „Jsem Zdeňku Troškovi velmi vděčná, neboť se díky němu několikrát za rok objevuji na obrazovce. Diváci mě mají v povědomí aspoň takhle,“ usmívá se Marie Tomsová.

Reklama

Další články

Načítám