Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zesnulá sólistka kapely Asonance Hana Horká podlehla komplikacím spojeným s covidem. Podle vyjádření zarmouceného syna šla nemoci sama naproti, za účelem získání protilátek. Nyní vybízí veřejnost k očkování, odmítá anivaxery a nešetří kritikou na jejich konto.

„Mamce bylo špatně 5 dní a sama tomu šla naproti. Získávání protilátek nemocí neuznávám dávno. O to víc, když se mi vlastní máma udusí v posteli,“ napsal na sociálních sítích syn Jan. „Tolik k nevědomosti situace, bohužel je to takhle jednoduchý. Za antivax příspěvky do diskuze si mě nepřejte. Máte na rukou krev,“ vzkázal rázně v komentářích na facebookovém profilu maminky.

Dále ve svém příspěvku oslovil osobnosti, které se veřejně staví proti očkování nebo ho v minulosti zpochybňovaly. „Sebrali jste mi maminku, která si na vašem základě stavěla veškeré svoje argumenty,“ napsal rozhořčený Jan, jak můžete vidět v galerii.

„Pohrdám váma. Jste absolutní odpad a od teď na vás mám brutální pifku. Za pozůstalé - syn,“ doplnil na závěr.

Související témata:
Jan Rek

Reklama

Další články

Načítám