Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Khek Kubařová (36) si zahrála v několika pohádkách, tou nejznámější je Nejkrásnější hádanka Zdeňka Trošky, kde ztvárnila princeznu, která si vybírá ženichy podle toho, zda uhádnou její hádanky. Po třicítce už ale z rolí princezen vyrostla.

V pohádce Tajemství staré bambitky 2 tak Veronika povýšila na královnu. Je to však královna smolařka, všechny případné ženichy odradí, ve vládnutí je také poněkud nezkušená. To je charakteristika její nejnovější pohádkové role.

„Točit takhle na zámku byl pro mě splněný sen. Dětský. Protože když jsme jako malí chodili na hrady a zámky, všude byly zátarasy a provazy, kam už se nesmí. A teď člověk díky pohádce může jít a může se opatrně dotknout těch věcí, těch zlatých ozdobných ornamentů a je to fakt krásný, takže to si moc užívám," svěřila herečka.

"Když jsem přišla poprvé, tak jsem fakt měla takovou chvilku, kdy jsem jen civěla, protože to je opravdu neuvěřitelná nádhera – ten strop, ta kopule, to zlato všude a sedla jsem si na trůn, což taky samo o sobě dává člověku nějaký pocit, v tom prostoru uprostřed,“ popisovala své pocity při natáčení.

Jak jí to jako královně sluší, můžete vidět ještě před premiérou ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám