Hlavní obsah
Článek

Ještě loni se zdálo, že mezi Monikou Binias (51) a její mladší dcerou došlo k usmíření. Charlotte se v našem posledním rozhovoru nechala slyšet, že je s matkou opět v kontaktu. Jenže jak se zdá, rozepře přetrvávají. Monika se do své dcery drsně obula na sociálních sítích.

Charlotte Štiková (27) loni shodila téměř 40 kilo a předvedla se v nové formě, za což sklízela samou chválu. Monika si ale o hubnutí dcery myslí své. Veřejně ji obvinila ze lží a falešných fotek těla, které přidává na své sítě.

„Přijde mi totálně nefér tvrdit, že držím dietu a cvičím a pravda je taková, že mám podvázaný žaludek. Pak si dávám pravidelně fotky postavy někoho jiného na sítě. Tyto lži mohou vést u mnoha dívek a žen k anorexii, a proto je fér napsat pravdu, jak to má dcera s hubnutím,“ uvedla Binias na svých sociálních sítích.

Jak na to reaguje Charlotte? Ke své matce už se nechce vyjadřovat, a jak se zdá, k obnovení dobrých vztahů zřejmě nedojde. „Já se se svou matkou už velice dlouho nebavím. Udělala jsem za tím vším, co jsem si s ní v životě prožila, tlustou čáru. Zřejmě se její kruh neustálých napadení a nenávisti útočící na mě a moji rodinu točí dál, ale u mě se nadobro zastavil,“ řekla Super.cz Charlotte.

Tvrzení své matky o tom, že lže a podvádí fanoušky, okomentovala slovy: „Co se týče toho, co mám na sítích - ano, sdílím svůj život a absolutně nemám zapotřebí si cokoliv obhajovat,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám