Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a moderátorka Iva Frühlingová (41) na sebe v létě strhla velkou pozornost rozhovorem, v němž mluví o polyamorii. Zpětně říká, že se do svých slov trochu zamotala a výstupy v médiích považuje za mýlku. Jak to tedy s manželem mají?

„Článek s rozhovorem o polyamorii byla velká chyba v matrixu. V rámci proma mého druhého singlu, který jsme udělali s DJ Roxtarem, s názvem Moralisté, jsem řekla, že bych s manželem nebourala mosty, kdyby se jeden z nás v našem dlouholetém vztahu někdy někde zapomněl. Dělala jsem pak i rozhovor s jedním bulvárním novinářem a myslím, že jsem se do toho zamotala (smích), protože mi pak přišlo pár hnusných a úchylných zpráv na můj Instagram,“ svěřila Iva.

„Takže pro upřesnění - jsme slušná rodina, máme malé dítě, oba pracujeme a fakt nemáme čas a energii na blbiny (smích),“ uvedla na pravou míru informace, které se o ní v poslední době objevovaly.

Choulostivých témat se Iva nebojí a otevřeně je probírá také ve svém pořadu rádiu Expres FM. Ve své show s názvem IF se věnuje mateřství, sebelásce, vztahům, ale také sexu, úchylkám, nevěře nebo životním neúspěchům.

Do pořadu si zve hosty nejen z řad odborníků, ale také přátele z branže i mimo ni a zapojit chce i svého sedmiletého syna Adama. IF běží každý všední den dopoledne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám