Hlavní obsah
Článek

Žádné barevné koktejly, ale ani sklenka vína nebo káva. Modelka Simona Krainová (51) pojala detox po svátcích opravdu vážně. Nejí ani žádné maso nebo knedlíky s omáčkou. Režim se jí dodržuje docela snadno, protože odletěla na ajurvédský pobyt, kde by ani nic, co nadměrně zatěžuje tělo, nenašla.

S manželem Karlem a kamarádkami zvolili speciální resort na ostrově Srí Lanka, kde se zdravá dieta dodržuje díky tropickému počasí, ve kterém stejně člověk nemá chuť cpát se těžkými pokrmy. Na zdravotní dovolenou naplněnou také cvičením jógy, odletěla Simona bez synů, jak ostatně občas doporučuje každému.

Původně ovšem chtěla dovolenou zrušit. "Měli jsme letět na Srí Lanku na detoxikační program. Pak jsem si přečetla náročný program a raději jsme to přesunuli," řekla Super.cz modelka ještě v prosinci. Ale nakonec si to rozmyslela a rozhodla se podpořit svoje zdraví a imunitu východními metodami.

A i když ve svých příspěvcích na sociálních síti popisuje i duchovní součást pobytu, fanoušci jí u postů chválí především to, že si nikdy nenechala plasticky upravit ňadra. "Nejvíc chválím, že sis nechala svá ňadra a nemáš je umělá," zaznělo mj. v reakcích, ke snímku, kde modelka pózuje na pláži v šortkách a tílku bez podprsenky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám