Hlavní obsah
Článek

S novým rokem vyhlíží mnoho lidí lepší zítřky, stejně jako modelka Pavlína Němcová (52), pro kterou byl loňský rok ve znamení bolesti a ztrát. Jak nyní prozradila Super.cz, není to tak dávno, co přišla o své nejbližší.

„Poslední rok byl pro celou moji rodinu velice tragický, protože mi bohužel odešli oba rodiče. Na to nemám nejlepší vzpomínky a mít nebudu po zbytek života,“ svěřila zdrceně modelka Super.cz.

Tatínek, který byl zdravý a stále vitální, zemřel na covid, a jak nám blondýnka prozradila mimo kamery, maminka ho následovala nedlouho poté, i přesto, že byla také zdravá. Trápila se náhlou ztrátou milovaného.

Modelce byl v těchto chvílích oporou jediný syn Alain (30). „Musím říct, že jsem velice vděčná, v těchto chvílích speciálně, že ho můžu mít po boku. On mi dává radost do života, aby člověk vstal ze země a šel dál,“ říká s úsměvem. Vlivem pandemie mohla se synem, který žil v zahraničí, trávit více času v Čechách a zdá se, že k jejich odloučení hned tak nedojde. „Naštěstí ho mám pořád u sebe, usídlil se tady a začal tu i pracovat,“ raduje se kráska.

Chmury zahání prací. Věnuje se své vlastní značce šperků a kosmetiky, mimo jiné se naplno vrátila k modelingu; rozhovor vznikl právě během focení a natáčení kosmetické kampaně. „Změnila jsem v létě management a od té doby se opět znovuobnovila má modelingová kariéra, kde přichází víc a víc zakázek. Za to jsem samozřejmě velice vděčná,“ dodává Pavlína Němcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám