Hlavní obsah
Článek

Na televizní obrazovky dnes zamíří nová reality show Dream team - Mistři dílny, ve které se proti sobě utkají talentovaní kutilové z řad mužů i žen. Pořadem provází moderátor Vojta Kotek (36).

Na vítěze či vítězku čeká odměna půl milionu korun a vlastní prostor na obrazovkách Primy, ale než se soutěžící dostanou k vytouženému cíli, čeká je dlouhá a nelehká cesta, kdy musí prokázat nejen zručnost, ale i psychickou odolnost. Teprve během vypjatých momentů a práce pod tlakem se projeví jejich odlišné nátury.

Jednou z účastnic kutilské reality show je i sebejistá designérka z Národního divadla Milada, která se nebojí dát najevo svůj názor, a to dost svérázně a jasně. Hned při prvním úkolu, kterým je sestavit funkční a estetickou motokáru, má výtky vůči svým kolegyním.

„Tu sedačku udělaly prapodivně,“ konstatuje v zákulisí na kameru sebevědomá tmavovláska, která si hned zkraje udělala o členech týmu svůj obrázek. „Vendy mi přijde taková zvláštní, jedna moje známá tomu říká ‚krasomilná tvořilka‘,“ nešetří svou souputnici.

„Lída to asi myslí dobře, ale já tam rozhodně nebudu běhat s hadříkem a dávat ho někomu z kluků na čelo. Já jsem zvyklá dělat s chlapama. Jsou to pro mě rovnocenní partneři a rozhodně nevím, proč bych je měla oprašovat,“ říká na adresu další kolegyně, která se dle mínění ostatních řadí k vůbec největším laskavcům show.

Chování Milady naznačuje, že rozhodně nebude jednoduchým soupeřem, především, co se její tvrdošíjnosti týče. A miláčkem publika zřejmě také ne. Někteří už jí dokonce začínají přirovnávat ke kuchařce Pavlíně Lubojatzky, která si podobným způsobem získala nechvalnou nálepku v kulinářské show na konkurenční televizi.

Podívejte se na jednu z prvních ukázek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám