Hlavní obsah
Článek

Kdo je osobně zná, ví, že se skvěle doplňují. Saša Rašilov (51) a jeho manželka Ludmila (39) jsou typickým příkladem toho, že se protiklady přitahují. Vyhledávaný umělec je pohlcený svou prací, jeho jadrná manželka, původem z Valašska, ho udržuje nohama na zemi a zajišťuje idylické rodinné zázemí. Se svými dcerkami Maruškou (4) a Emilkou (16 měsíců) tvoří krásnou rodinu.

V nově nastudovaném divadelním představení Už tě mám dost, které se bude hrát od února ve zrekonstruovaném Divadle Metro, se předvedou jako velmi výbušná dvojice. Rašilovovi si zahrají manžele, kteří se umí pohádat, ale vzápětí velmi rychle usmířit. Po zhlédnutí fotek, které najdete v naší galerii, vám bude jasné, že ze sebe manželé v komedii během divokých hádek a intimního usmiřování vydají maximum.

„Tohle všechno spolu s námi a kolegy Mílou Mejzlíkem, Milanem Peroutkou, Martinem Písaříkem, Martinem Krausem a Denisou Nesvačilovou zažijí diváci, kteří se přijdou na tuhle skvělou komedii podívat. Už se moc těšíme, až ji představíme lidem v novém Divadle Metro, a to poprvé 27. února,“ řekl Saša Rašilov, kterého stejně jako jeho ženu Lídu baví spolupráce s režisérem Antonínem Procházkou.

„Díky Tondovi bylo zkoušení strašně inspirativní a v dobré náladě. Je to skutečně velmi talentovaný člověk,“ uvedla v rozhovoru Lída Rašilovová.

Reklama

Další články

Načítám