Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Magnolia (22) z Chicaga sekla s prací učitelky a stala se hvězdou sociálních sítí. Přestože donedávna upřednostňovala monogamní vztahy, nikdy ji tak docela neuspokojovaly, a tak si musela dopomáhat sama.

„Bylo to pro mé partnery opravdu těžké, protože chci sex pořád. Když se mnou nemohli udržet krok, ukájela jsem se sama. Hodně jsem sledovala porno. Jsem mrzutá, když randím s někým, kdo nepotřebuje tolik sexu jako já,“ popsala své potřeby.

Většinu partnerů její přístup ale bohužel vyděsil nebo odradil, a tak už se Emma raději neváže.

„Teď můžu masturbovat, jak chci. Můj rekord je 15krát za den. Jsem víc fluidní a experimentuji. Zkusila jsem například trojku se dvěma ženami nebo orgie. Co se týče sexu, nemám žádné limity,“ nechala se slyšet.

Na sociálních sítích se chlubí peprnými snímky, jak se můžete přesvědčit v naší galerii, rodičům o nich ale zatím raději neřekla.

„Pocházím z akademické rodiny. Byla jsem nejlepší studentkou ve třídě a studovala soukromou vysokou. V naší rodině jsou všichni učitelé nebo lékaři a ode mě se rozhodně čekalo to samé,“ dodala s tím, že rodině o změně kariéry jednou řekne.

„Nestydím se za svůj sexuální apetit, je teď mojí prioritou. I když mi to převrátilo život úplně vzhůru nohama,“ dodala hrdě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám