Hlavní obsah
Článek

Kate Moss (50) o svém soukromí příliš často nehovoří. A o vztazích už vůbec ne. V rozhovoru pro Harper´s Bazaar ale přece jenom něco málo ze svého života prozradila.

„Když jsem zamilovaná, připadám si krásná,“ svěřila. Modelingová legenda je od roku 2015 ve vztahu s hrabětem Nikolaiem von Bismarckem, který je skoro o 13 let mladší než ona.

V roce 2020 se dokonce spekulovalo, že se s ním zasnoubila, když se objevovala s diamantem na prsteníčku levé ruky. To však modelka vyvrátila s tím, že nejde o zásnuby, ale partner je jen velmi štědrý a rád ji obdarovává šperky.

Faktem je, že se po jeho boku zklidnila. Už přes dva roky dokonce vůbec nepije. A to v minulosti flámovala tolik, že jí přezdívali tank. Kromě partnera má na změně jejího životního stylu podíl i dcera Lila (19), kterou má ze vztahu s Jeffersonem Hackem.

„Moje dcera mě motivuje, abych byla nejlepším člověkem, jakým mohu být,“ doplnila Kate. „Nejradši mám, když se celá rodina sejde u nedělního oběda na venkově,“ popsala, jak dnes ráda tráví čas.

Kromě rodiny má Moss plné ruce práce s vlastní modelingovou agenturou. Ta ostatně zastupuje i Lilu a Kate působí jako její manažerka. K tomu stíhá i vlastní projekty. Aktuálně například spolupracuje na kampani k novému make-upu maskérky Charlotte Tilbury.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám