Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se objeví v seriálu. Ondřeje Sokola (52) budeme vídat v nové kriminálce Devadesátky jako nadpraporčíka Tůmu. Děj se odehrává tři desítky let před 1. oddělením, v němž ovšem už postava, kterou hraje, nefiguruje.

Zajímalo nás, jak on sám divoká 90. léta prožíval. Na rozdíl od seriálového kolegy Vasila Fridricha, který je i jeho dlouholetým kamarádem a spolužákem z DAMU, si je totiž prý pamatuje. "On byl věčně opilý, byl takové buržoazní dítě, ale já jsem měl míň peněz a díky tomu jsem byl někdy i střízlivý. Pro mě to byla úžasná doba, protože dětství a adolescenci jsem prožil v totalitě. Byla to ohromná svoboda," vzpomínal.

Byli jsme zvědaví, zda se podíval i do Discolandu Sylvie, který se i s jeho majitelem Ivanem Jonákem objevuje hned v prvním díle kriminálky. "Vasil Fridrich mě tam jednou vzal. Ale pak už mi to nechtěl platit, takže jsem tam pak už nikdy nebyl," svěřil se Super.cz.

Hraní v seriálu ho bavilo, svým způsobem pro něj bylo i odpočinkové. "Strašně rád ty věci střídám a to hraní je parádní, ještě v takhle vážné věci. Je krásné to zase chvíli dělat. A Peter Bebjak je naprosto mimořádný režisér, kde je z mé strany taková důvěra, že se tomu jenom oddám a nechám ho, aby mě režíroval," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám