Hlavní obsah
Článek

Loni v dubnu se zpěvačka a moderátorka Emma Smetana (36) stala maminkou. Radost jí vedle prvorozené dcery Lennon dělá už několik měsíců druhá dcerka Arielka. Společně s partnerem Jordanem Hajem nyní vyrazili za teplem.

Cílem jejich dovolené se stalo Thajsko, odkud poslala zpěvačka pozdrav, a to rovnou v plavkách. Nutno říct, že tahle dvojnásobná maminka vypadá fantasticky. „Selfie mode, jak všichni víte, mám zmáklej, i když za mnou hoří,“ vystřelila si sama ze sebe Smetana, jejíž fotky před dvěma lety u katedrály Notre-Dame budily mnoho povyku.

„A v roce 2022 to vypadá, že si budu umět vyfotit vlastní tělo s Barbie mírama. Dětem a dospívajícím neukazovat, je to nerealistickej obraz. Ale mně bude za měsíc 34, takže si tady v rámci prevence před klasickou narozeninovou krizí budu fotit, co a jak chci,“ dodala ke snímku z dovolené Smetana, která vedle role maminky už stíhá i pracovat.

„Díky tomu, že máme chůvu, tak mohou vznikat nové věci, nové písničky, koncerty. Může to být tak intenzivní, jako to děláme posledního čtvrt roku," dodala pro Super.cz nedávno zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám