Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dva roky neměla zpěvačka Jana Fabiánová rozhodně na růžích ustláno. Osud ji neustále pronásledoval. Zdá se, že se karta konečně obrátila a dcera Nadi Urbánkové (†83) může být spokojená. Může za to zejména čerstvá zamilovanost.

Fabiánová se na sociálních sítích pochlubila snímky se sympatickým mužem, dle jejích slov s Petrem z Prahy. Z fotek je patrné, že nejde jen o kamaráda. Když jsme jí pogratulovali k nové lásce a popřáli jí, aby to konečně dobře dopadlo, prozradila nám, že láska je to opravdu nová. "Jsme spolu od listopadu 2021," napsala Super.cz zpěvačka.

Ta se měla vdát za svého dlouholetého amerického přítele Dino Mose, s nímž se vrátila ze Spojených států, kde roky žila, domů do Česka i kvůli tomu, aby byla blíž své staré mamince. Původní termín v roce 2019 se neuskutečnil kvůli nehodě v rodině jejího snoubence. Svatba neproběhla ani v náhradním termínu na jaře 2020. Pár se nakonec rozešel. Zemřel také její otčím a v současné době se vyšetřuje případ psychiatra Jana Cimického, jehož spolu s dalšími desítkami žen obvinila ze sexuálního obtěžování a napadení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám