Hlavní obsah
Článek

Nudilo ji mít dlouhé vlasy, tak se rozhodla pro radikální změnu a šla na krátko. Kadeřnici Sophii Eales to změnilo život, od té doby ji lidé připodobňují k princezně Dianě.

„Chtěla jsem změnit styl. Vždycky jsem měla dlouhé vlasy, tak jsem si řekla, proč je nezkrátit. A vzala jsem to pořádně,“ říká čtyřiadvacetiletá Britka s tím, že od té doby se setkává s mimořádnou pozorností okolí. „Lidé mi říkají, že vypadám jako princezna Diana a ptají se, jestli nejsem její dcera,“ cituje blondýnku web Daily Star.

Sama žádnou zásadní podobu nevidí. „Vždy odpovídám, že její dcera nejsem, že vím, kdo je moje matka! Ale je to hezký kompliment. Nemyslím si, že vypadám jako ona. Jen jsem chtěla změnit styl,“ říká. „Probudila jsem se a změnil se mi celý život.“

Poprvé si pozornosti všimla, když byla v supermarketu, kde ji na podobu se zesnulou Lady Di upozornil nakupující pár, jindy za ní přišel teenager s tím, jestli ji může obejmout, když vypadá jako princezna. „Jsem jen obyčejná holka, ale má sebedůvěra vzrostla, a miluji to,“ přiznává Eales.

Snímky Sophie i Diany, jejíž život v srpnu 1997 ukončila tragická autonehoda, si prohlédněte ve fotogalerii pod článkem.

Reklama

Další články

Načítám