Hlavní obsah
Článek

Zatím si zahrál mrtvolu a vraha a teď je z něj policista. Česká televize v novém kriminálním seriálu Devadesátky vsadila na mladou neokoukanou tvář. Už v neděli večer se diváci seznámí s devětadvacetiletým hercem Kryštofem Bartošem, jehož jsme ještě předtím stihli vyzpovídat.

Kryštof hraje nováčka v policejním sboru a nováčkem je i na televizní scéně. "V českém prostředí je tohle moje první role, která stojí za řeč. Hrál jsem jen miniroličky, nejdéle jsem byl na place šest dní a teď padesát," vysvětlil Super.cz Bartoš, který prozradil i to, jak vycházel se svými kolegy Ondřejem Sokolem (52), Martinem Fingerem nebo Vasilem Fridrichem, kteří jsou dlouholetí přátelé. Zpočátku to prý nebylo jednoduché, jak prozradil v našem videu.

Zato natáčení s Patricií Pagáčovou (35), která hraje v seriálu jeho manželku a matku jeho dítěte, si pochvaloval od začátku. "To bylo super, je hrozně fajn. Sranda byla už na castingu, kde bylo kandidátek na moji manželku asi pět nebo šest a se všemi jsem si v rámci jednoho dne ty scény zkusil. Patricie byla jednoznačně nejlepší," vyprávěl zatím bezdětný herec.

Kryštof má za sebou řadu menších rolí v zahraničních projektech, a to hlavně díky svému jazykovému vybavení. "Nějaký čas jsem žil v Německu, takže německy umím. Angličtinu už zvládá skoro každý a třeba ruštinu nebo další jazyky umím zdařile imitovat. A když tady natáčí Američané, pravidelně hraju nacistické vojáky," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám