Hlavní obsah
Článek

V deseti letech Karolína Lipowská zaujala diváky po boku Anny Geislerové jako její dcera v dramatu Polednice, o čtyři roky později ve dvoudílné krimi Stockholmský syndrom. Coby Anežka v Ulici teď prožívá další lásku, po zklamání z té první.

Původně působila v Ulici jako holčina, jejímž hlavním tématem je ekologie. Teď začíná být postava barvitější a řeší problémy puberťačky. To Karolína (16), která si zahrála v několika filmech a seriálech, žije akčně. Aktivně se věnovala moderní gymnastice, v tělocvičně trávila i čtyři hodiny denně. Dokonce uspěla jako přebornice Prahy a vicemistryně ČR.

Právě přes sport se dostala k herectví. Trénovala s děvčaty, která točila reklamy, proto zkusila štěstí přes castingovou agenturu. Pak se pustila do tance a akrobacie. „Gymnastika mi dala disciplínu a schopnost nenechat se rozptylovat. Když je natáčení náročné, umím zatnout zuby,“ řekla Super.cz.

Tanec miluje, ale nemá na něj tolik času, kolik by chtěla. Chodí na gymnázium, kde je ve druháku na bilingvním oboru, takže má některé předměty v angličtině. Nevzala si individuální plán a často se musí dost snažit, aby dohnala učivo zameškané natáčením.

Coby Anežka Klímová dostala košem od první velké lásky. Spolužák začal chodit s její nejlepší kamarádkou. Ze zrady se těžko dostávala, dokonce jako třídní premiantka začala flákat školu. Nyní znovu prožívá lásku, která právě nabírá obrátky na třídním lyžáku.

Jak je na tom Karolína s náklonností ke klukům? „Svého prvního jsem měla ve čtyřech letech ve školce v Americe, kde jsme nějakou dobu žili,“ odpověděla se smíchem.

„Od té doby se mi randění nedaří, protože kvůli gymnastice jsem neměla čas. Teď studuju, natáčím, do toho tréninky.“ Zajímalo nás, jestli není nějaká známost na obzoru? „Zatím ne. Zatím čekám a vyhlížím!“

Reklama

Další články

Načítám