Hlavní obsah
Článek

Cher (77) se šedinami jen tak neuvidíte. Zpěvačka je odhodlaná ponechat si své havraní lokny, které příležitostně obmění za blond či jinou paruku. Svým vrstevnicím z branže, které se rozhodly upřednostnit přirozený vzhled, nicméně fandí.

„Prostě to neudělám,“ odpověděla v rozhovoru pro People na dotaz, jestli se někdy přestane barvit. Doplnila, že na jiných jsou ale šediny v pohodě.

S rapperkou Saweetie se Cher nyní objevila v kampani na dekorativní kosmetiku. Výrazný make-up byl vždycky jejím poznávacím znamením a podporuje všechny, kdo dávají líčením průchod své kreativitě.

„Je to zkrátka zábava. Pokud si někdo láme hlavu s tím, jak moc se druzí líčí, měl by se starat hlavně o sebe,“ dala na srozuměnou.

Cher se i v pokročilém věku pyšní mladistvým vzhledem. V průběhu let se hojně spekulovalo, že si k němu dopomáhá plastikami, k těm se však ikonická zpěvačka zásadně nevyjadřuje. A její recept na to, jak se udržet svěží?

„Víte, co? Nikdy byste neměly přestat být děvčetem. Když zůstanete děvčetem, nikdy nezestárnete,“ dodala.

Přirozenému vzhledu a šedinám daly v poslední době průchod například herečky Jane Fonda (86) a Andie MacDowell (63) nebo hvězdy Sexu ve městě Sarah Jessica Parker (59) a Cynthia Nixon (55) či španělská královna Letizia. Některé jsou za to kritizovány, jiným zase vzdávají hold za odvahu.

Reklama

Další články

Načítám