Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve speciálu Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic bylo mnoho dojemných momentů, ale jeden je všechny strčil do kapsy, jak se nyní shodují fanoušci slavné série.

Dle reakcí na sociálních sítích to byl Robbie Coltrane, představitel Hagrida, kdo je nejvíc dostal.

POZOR SPOILER! Robbie fanoušky rozložil, když dojemně, se slzami v očích vzpomínal na šťastné období, kdy ztvárnil nejlepšího klíčníka a šafáře, jakého kdy Bradavice měly.

„Byl to konec jedné éry. Deset let mého života. Moje děti vyrostly během té doby,“ uvedl mezi záběry z natáčení, kdy si užíval poslední chvilky jako Hagrid.

Následuje hercův smutný úsměv, který vžene slzy do očí i těm nejtvrdším z diváků.

„Odkaz filmů předá generace mých dětí zase těm svým. Filmy klidně budete moci zhlédnout i za 50 let. Já už tu bohužel nebudu, ale Hagrid ano,“ dodal se smíchem a úplně tím fanoušky odrovnal.

„Posledních 30 minut potterovského speciálu mě úplně rozsekalo. Hlavně Robbie, brečel jsem jako želva,“ objevilo se například na Twitteru. „Zatracení kouzelníci, jako bych krájel cibuli,“ přidal se jiný fanoušek. „Já nebrečím, ty brečíš,“ psala další fanynka. „Chtěla bych ho obejmout. Milujeme tě, Hagride,“ vzkázala další dojatá.

Dojemný moment si můžete pustit v ukázce výše, ovšem na místě je připojit varování, že bez slz se to nejspíš neobejde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám