Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární seriál Dallas přikoval v 90. letech minulého století k českým obrazovkách tisíce diváků. Letos je tomu třicet let, kdy se u nás odvysílaly první díly této rodinné ságy o naftařské rodině Ewingů. V USA Dallas běžel na stanici CBS v letech 1978-1991.

Jednu z nejvýraznějších rolí ztvárnila herečka Victoria Principal, kterou si diváci pamatují coby Pamelu, jež byla manželkou Bobbyho Ewinga v podání Patricka Duffyho. Herečka nedávno oslavila 72. narozeniny, a jak je vidět, pořád je to šmrncovní dáma, které to moc sluší.

Pohledná Američanka narozená v Japonsku po Dallasu dostávala spíše role v televizních filmech s nižším rozpočtem. Jejím posledním počinem byl snímek i stejnojmenný seriál Titáni. Mihla se také v seriálu Advokáti. Kromě herectví se však Principal věnuje také psaní knih a podnikání.

Ještě než se proslavila v Dallasu, živila se jako modelka a na své nesporné půvaby sbalila celou řadu slavných mužů. Její postelí prošli Frank Sinatra i Steven Spielberg. Nakonec se v době své velké slávy v roce 1985 provdala za plastického chirurga Harryho Glassmana, se kterým se po 21 letech rozvedla.

A snad právě díky mladistvému vzhledu a soužití s plastickým chirurgem se dodnes traduje, že si ke svému zjevu pomáhala častými plastikami. Na půvabech jí to ale rozhodně neubíralo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám