Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka a podnikatelka Zuzana Plačková a její manžel René si užívají luxusu na dovolené v Mexiku, ale vyhráno v případu obchodování s drogami nemají. V rámci zločinecké skupiny šlo loni na konci září do vazby šest lidí, čtyři z nich soudce do vazby nevzal. Mezi nimi byli Plačková a její manžel René. Ti poté žádali o zproštění obvinění. Neúspěšně. Stíháni jsou na svobodě dál.

"Prokurátor Úřadu speciální prokuratury Generální prokuratury SR zamítl stížnost Z. P. a R. S. proti usnesení o vznesení obvinění. Obě osoby jsou stíhány pro členství ve zločinecké skupině v případě obchodování s drogami,“ uvedla podle domov.sme.sk mluvčí Generální prokuratury Slovenské republiky Jana Tökölyová.

Národní kriminální agentura na podzim roku 2021 obvinila 15 osob v rámci protidrogové akce, během které zajistila více než devět kilogramů pervitinu. Obviněni jsou z trestného činu založení, zosnování a podporování zločinecké skupiny a drogové trestné činnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám