Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jane Seymour (73) nepřestává překvapovat svou skvělou vizáží. Nový rok přivítala v Thajsku, kde se zdržuje i nyní. Z dovolené přidává i snímky v plavkách.

K jednomu z nich přidala svým fanouškům na Instagram přání do nového roku: „Když vás okolnosti stahují ke dnu, vždy se snažte dívat vzhůru. Toto je naše první neděle otevřených srdcí tohoto roku, tak ji začněme správně,“ napsala k fotce v černých jednodílných plavkách Jane.

Na dalším snímku se ukázala ve stejném modelu v rezervaci slonů. „Toto je Green Elephant Sanctuary, která slony zachraňuje z míst, kde jsou týráni. Dozvěděli jsme se zde unikátní příběh každého z nich. Mohou se volně toulat džunglí, žádné ježdění a žádné hole. Mají tu skvělý etický program založení na svobodné volbě a s jídlem. Užili jsme si s nimi krásný čas, a dokonce jsme jim dopřáli bahenní koupel a sprchu,“ uvedla Seymour k fotkám.

Hvězda seriálu Doktorka Quinnová má stále výstavní figuru, a tak se není čemu divit, že v roce 2018 ve svých 67 letech nafotila snímky pro Playboy.

Herečka je čtyřikrát rozvedená a štěstí našla až v náručí režiséra Davida Greena, kterého potkala po šedesátce. V jednom z rozhovorů kdysi uvedla, že ji muži pokaždé opustili, protože se zakoukali do jiné. Z prvních tří manželství má Jane čtyři děti a je už i trojnásobnou babičkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám