Hlavní obsah
Článek

Nadbytečná kila trápí velkou část populace a výjimkou nejsou ani známé tváře. Na většině se podepsalo období pandemie a stres, další přibrali kvůli zdravotním problémům nebo hektickému způsobu života, jiní mají zkrátka neukočírovatelný apetit a kila nabrali v průběhu několika let. Některým se ale podařilo s kily navíc zatočit.

Mezi nimi je herec Martin Zounar (56), který se pustil do hubnutí před pár měsíci a změnil veškeré stravování. Nyní nosí o dvě velikosti menší oblečení a ve svém režimu hodlá pokračovat. „Dal jsem dolů 14 kilo a nabral jsem asi 3 kila svalové hmoty a musím říct, že teď už 4 měsíce stagnuji a mám 105 kilo, ale do března bych se rád dostal na 100, ale hezky se žije,“ prozradil v listopadu Super.cz.

Výrazně zhubla také Monika Absolonová (47). Zpěvačka se za poslední měsíce dostala z konfekční velikosti 44 na 36 a vypadá úchvatně. Avšak svůj podíl na váhovém úbytku má i rozchod s partnerem Tomášem Hornou. „Pořídila jsem si koktejly na hubnutí, ještě než jsem tušila, že se budu rozcházet. A bylo to dobře, protože nic jiného jsem pak do sebe nedostala," přiznala nám.

Svým fanouškům vyrazil dech muzikant Ondřej Ládek alias Xindl X (44), který se na sociálních sítích pochlubil snímky z Tenerife, na kterých by ho poznal jen málokdo. Z dříve oplácaného zpěváka se znenadání stal vyrýsovaný a opálený, o 20 kilo lehčí krasavec. K jeho hubnutí paradoxně napomohla pandemie, kdy se rozhodl využít prázdný diář k tomu, aby začal pracovat sám na sobě.

Podívejte se v galerii na další známé tváře, kterým se podařilo shodit přebytečná kila.

Reklama

Další články

Načítám