Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Andrlová (51) se jako jedna z původních tváří kultovního seriálu Sanitka objeví také v jeho pokračování Sanitka 2. „Zase točíme Sanitku. Znova jsem se vrátila do tohoto světa a to mi dělá velikou radost,“ svěřila se Ivana v jednom z rozhovorů. Osud se s její postavou ale rozhodně mazlit nebude. Alžběta Janderová totiž nejenže oslepne, ale kvůli nehodě bude bojovat o holý život!

Slepá Janderová v podání Ivany Andrlové si totiž nešťastným pádem přivodí zranění hlavy, které vypadá opravdu děsivě. "Zraněná Alžběta, která má kolem hlavy spoustu krve, to byla nejděsivější scéna z natáčení," přiznal zdroj z natáčení.

To, zda Ivana coby Alžběta přežije, ale prozradit nechtěl. Stejně jako režisér Filip Renč. "Nebudu prozrazovat, co se stane. Počkejte si na seriál," řekl Renč Super.cz. Uvidíme, jak to s manželkou Jardy Jandery, kterého ztvárnil Tomáš Juřička, nakonec dopadne.

Kromě již zmíněných herců se v pokračování Sanitky z původních tváří objeví také například Jaromír Hanzlík, Pavel Zedníček či Svatopluk Skopal. Z nových herců pak Dagmar Havlová, která se opět vrátila před kameru i na divadelní prkna, Vladimír Javorský nebo Jiřina Bohdalová.

Reklama

Další články

Načítám