Hlavní obsah
Článek

Prvním českým filmem, který bude mít v letošním roce premiéru, je nová komedie Srdce na dlani režiséra Martina Horského, který stojí za diváckým hitem Ženy v běhu. Vedle řady dalších známých herců si tady spolu poprvé zahráli, dokonce role otce a syna, Bolek Polívka (74) a Vladimír Polívka (34).

„Srdce na dlani je příjemný a chytrý film s humorem. V životě mnohých je radosti málo a tato komedie pěstuje úsměv a inteligentní legraci,“ míní Bolek. „S tátou se mi hraje skvěle, známe se tak dobře, že jen v pohledech se dokážeme perfektně dorozumět a sladit. Jediný problém je v tom, že se na place rozchechtáme, nebo nám aspoň cukají koutky. Jak říká táta, kdybychom spolu chodili do školy a seděli v lavici, tak nás rozsadí,“ doplnil Polívka.

Tvůrci film Srdce na dlani označují jako komedii pro všechny, kteří věří na lásku. „V komedii Srdce na dlani se proplétá několik příběhů o lásce, která temperamentně zasáhne do života starších, mladších i nejmladších hrdinů. A zamilují se dokonce i baseti Váleček a Šalina. Věřím, že naše nová komedie udělá divákům v kinech radost a potěší je stejně jako Ženy v běhu,“ vzkazuje divákům režisér a scenárista Martin Horský.

V dalších rolích komedie, na jejíž upoutávku se můžete podívat a která bude mít premiéru 20. ledna, se představí Eliška Balzerová, Jana Pidrmanová, Matouš Ruml, Kristína Svarinská, Veronika Khek Kubařová, Marek Taclík, Jenda Čadil nebo Jaroslava Kretschmerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám