Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá účastnice show MasterChef Česko se zasnoubila. Sympatická Viktorie Hrazdílková alias Viki září štěstím a na jejím prsteníčku se nyní blyští prsten.

„Zásnuby byly romantické a došlo i na slzy,“ svěřila Super.cz a vysvětlila, že ji mimo jiné dojala i netradiční krabička od prstenu ve tvaru slona, který pro ni symbolizuje štěstí a skvěle vystihuje jejího partnera, jenž pracuje v oblasti IT technologií, která má ve znaku právě slona.

S partnerem se seznámila na vysoké škole. Přestože oba studovali jiný obor, setkali se při volitelném předmětu a přeskočila mezi nimi jiskra. „Radim už při studiu pracoval na fakultě jako IT podpora a jelikož já měla pořád nějaký IT problém, dost často jsem za ním chodila, až jsme nakonec začali chodit spolu,“ směje se krásná Viki, která se i po skončení soutěže MasterChef nadále věnuje vaření, zdravým receptům a životnímu stylu, kterými inspiruje své fanoušky na sociálních sítích.

Budoucího manžela jí dokonce před lety předpověděla kartářka, a tak Viktorie věří, že svou roli sehrál osud. „Po maturitě jsme byly s kamarádkou více méně ze srandy u kartářky a ta mi tenkrát řekla, že si vezmu mladšího partnera, který se bude zajímat o moderní technologie,“ vzpomíná Viki, která je od snoubence starší dva měsíce.

Kromě plánování svatby je na pořadu dne i společné bydlení, ale také založení rodiny. „Letos začínáme stavět náš vysněný domeček a když se zadaří, koncem roku se budeme stěhovat. Jakmile budeme bydlet, chceme si pořídit kočičku, což bude takový, jak můj partner říká, trénink na miminko,“ směje se brunetka. „Ale vzhledem k tomu, že v domě budou 2 dětské pokoje, tak bychom i ty rádi časem zabydleli,“ dodává.

Reklama

Další články

Načítám