Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně dva roky po porodu prvního syna Isaaca, se Ashley Graham (36) připravuje na porod dvojčat. Bude mít další dva kluky, na které se s manželem Justinem Ervinem moc těší.

Vzpomínkou na těhotenství jí budou desítky fotek, kde odhaluje bříško a zvládla i pár posledních snímků těsně před porodem. „Tak jsme to dotáhli do plných 40. týdnů. Termín porodu je jen odhad, děti vždycky přijdou na svět až na své narozeniny,“ napsala k fotkám Ashley.

Ještě o post předtím stihla Graham popřát svému manželovi Justinovi k narozeninám, ten je totiž, stejně jako jsou její děti, narozen ve znamení kozoroha. Takže kolem sebe bude mít čtyři ambiciózní muže, pro něž je úspěch hnacím motorem, jak se toto znamení charakterizuje.

„Nejspíš se z toho zblázním, ale víte co? Já tu výzvu přijímám. V naší rodině se to dvojčaty hemží. Můj dědeček je z dvojčat a mám mnoho bratranců a sestřenic, kteří jsou dvojčata,“ uvedla před pár týdny pro PopSugar Graham.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám