Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci se konečně dočkali speciálu Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic. Skalním příznivcům slavné série ovšem nic neunikne, a tak si všimli i drobných chybiček, kterých se tvůrci pořadu dopustili.

Když se na kameře objevili James a Oliver Phelpsovi, kteří ztvárnili dvojčata Freda a George, tvůrci si je trochu popletli. Koneckonců rozeznat je dávalo ve filmech zabrat i jejich mamince paní Weasleyové.

Záběr s chybou sdílel s vtipným popiskem i Oliver na svém Instagramu. „Po všech těch letech žertíků se nám někdo rozhodl pomstít,“ komentoval chybku.

Tvůrci si popletli Jamese s Oliverem, Oliver ve skutečnosti sedí vlevo.

„Tohle je k popukání,“ komentoval příspěvek Matthew Lewis alias Neville Longbottom. „Za to můžu já,“ přihlásil se dokonce v komentářích představitel Draca Malfoye Tom Felton.

Není to ale jediný editorský přešlap. Tvůrci si totiž spletli i Emmu Watson s Emmou Roberts. Když byla řeč o hereččině dětství, objevila se na obrazovce fotografie dívenky s ušima Minnie. Ve skutečnosti ale nejde o Emmu Watson (34), nýbrž Emmu Roberts.

Do vzpomínek na dětství Emmy Watson zase přidali fotku z dětství Emmy Roberts.

„Zdá se mi to, nebo tam přidali fotku Emmy Roberts místo Emmy Watson?“ divila se jedna z uživatelek Twitteru. „Pane bože, to si to tvůrci nemohli ověřit? Brečím smíchy,“ přidávali se další fanoušci.

Chyby fanoušky spíš pobavily, než že by je měli tvůrcům za zlé. Nic naplat, opět se potvrdilo známé přísloví, že i mistr tesař se někdy utne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám