Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani letošní zimu neupustila Eva Decastelo (45) od otužování. V ledové vodě trávila nejen vánoční svátky, ale i Silvestr a Nový rok. A s koupáním ve studené vodě nehodlá herečka a moderátorka přestat v novém roce.

„Sama jsem nečekala, že mi otužování tak dlouho vydrží. Je to jediný sport, který mě opravdu baví, budu s ním pokračovat i v novém roce,“ svěřila se Super.cz Eva. Díky rudým plavkám, ve kterých si chodí do Vltavy zaplavat, by se jí z fleku mohlo začít přezdívat Pamela Anderson českých otužilců.

„Ta euforie a pocit po otužování je nejlepší a je to to, co mě u toho drží,“ svěřila se nám moderátorka, která k plavání ve studené vodě přemluvila i dalšího kolegu. „Byla jsem v show u Honzy Dědka v jeho 7 pádech a pozvala jsem ho, ať se připojí k nám otužilcům. Nečekala jsem, že do toho půjde. A dokonce hned jeho druhý ponor byl v minus 8 stupních, nadchlo ho to a vypadá to, že se do otužování taky pustí, z čehož mám velkou radost,“ řekla nám Decastelo, která se těší, až teploty opět klesnou pod bod mrazu.

„Otužovat se chodím pořád. Byli jsme na Silvestra i na Nový rok. Všichni se nyní těšíme, až zase uhodí mrazy, je nyní teplo. Voda má sice stále tři stupně, ale vzduch třeba i dvanáct stupňů a s větší zimou je to prostě lepší,“ dodala moderátorka a herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám