Hlavní obsah
Článek

Oslavy příchodu roku 2022 pojal každý po svém. Někdo si nenechal ujít večírek s přáteli, jiný dal přednost klidu a pohodlí domova. Stejně různorodé jako místa oslav byly i snímky, jimiž hvězdy svým fanouškům do nového roku přály.

Salma Hayek (57) fanouškům popřála u snímku z dovolené. Herečka na něm pózuje v černých plavkách, v tyrkysové vodě a opřená o skálu. „Ať vám nový rok přinese uvědomění si vlastní síly. Šťastný a zdravý rok 2022!“ vzkázala.

Kourtney Kardashian (44) popřála z domu, oděná do stříbrných kraťasů a stejně blyštivé podprsenky. „To nejlepší teprve přijde,“ věří hvězda reality show i Instagramu, která momentálně prožívá intenzivní lásku s Travisem Barkerem, s nímž se na podzim zasnoubila.

Drew Barrymore (49) outfit naopak neřešila vůbec. Fanoušky pozdravila z obýváku od sledování filmu Když Harry potkal Sally, k němuž si dopřála i pleťovou masku.

Čím dál populárnější Rebel Wilson (44) se fanouškům ohlásila ze své rodné Austrálie. Ti zas a znovu žasnou nad proměnou, jíž herečka v minulém roce prošla. Ve zlatých šatech vypadala báječně. „Začněte nový rok v plné síle,“ přeje všem.

Láskyplnou fotku s manželkou, herečkou a držitelkou titulu Miss World 2000 Priyankou Choprou (41), sdílel zpěvák Nick Jonas. K romantickému snímku napsal, že jde o jeho věčný novoroční polibek.

Reklama

Další články

Načítám