Hlavní obsah
Článek

Letošního Silvestra prožila Kristýna Schicková ve společnosti manžela Lukáše Třešňáka a kamarádů. Pro Super.cz ale modelka zavzpomínala na podstatně divočejší oslavu příchodu nového roku.

„Největší zážitek jsem na Silvestra měla v roce 2015, kdy jsem si na 31.12. na poslední chvíli koupila jednosměrnou letenku do Miami a v sedm ráno odletěla,“ zavzpomínala na zdánlivě bláznivý krok sestra českého fotbalového reprezentanta Patrika Schicka. Spontánního rozhodnutí ani trochu nelitovala.

„Po přistání v Miami kolem sedmé večer jsem si po pasové kontrole vytáhla make-up a nejlepší šaty, které jsem si převlékla v taxi při cestě na Miami Beach, hodila jsem věci na hotel a zamířila rovnou do na soukromou party kamaráda Alexe von Fürstenberga (syn módní návrhářky Diane von Fürstenberg, pozn. red),“ popsala Kristýna.

Akce byla plná prominentních hostů a modelka na ni dodnes vzpomíná. „Potkala jsem se tam a oslavovala nový rok s hvězdami jako Gigi Hadid, návrháři Dsquared2 Deanem a Danem Catenovými nebo Naomi Campbell,“ svěřila Kristýna, která se s námi podělila i o fotky z večírku.

Jak to tam vypadalo, se podívejte ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám