Hlavní obsah
Článek

Marek Ztracený (39) na sobě neuvěřitelně zapracoval. Právě dnes je tomu devět let, kdy přestal kouřit, a zatímco většina kuřáků pak výrazně přibere na váze, Ztracený naopak zhubnul a své tělo vypracoval. Má dole neuvěřitelných 11 kilogramů.

"Říká se, že když člověk přestane, tak přibere, ale já jsem opravdu paradoxně mínus 11 kilogramů," prozradil Ztracený. "Recept je jednoduchý. Trochu stresu, trochu sexu, potit se na pódiu a nežrat jak kyselina. A jedenáct kilo je dole," řekl Super.cz se smíchem Ztracený.

"Když zvážním, tak jsem to nevzal jako konec s kouřením, ale jako svoji celkovou proměnu. Přestal jsem pít tvrdý a začal jsem cvičit a naštěstí byl na turné, kde jsem se každé dva dny vypotil. A taky mi dost pomohl můj hyperaktivní syn, za kterým jsem stále běhal. Bylo to dobré rozhodnutí," dodal Ztracený.

Letos si žádná předsevzetí nedává. "Člověk musí mít alespoň nějakou neřest. Jinak by z něho byl suchar, a to není u nikoho sexy. Předsevzetí si nedávám," uzavřel.

S Markem můžete strávit začátek roku 2022. Přesně o půlnoci totiž Nova odvysílá v repríze jeho velkolepý koncert z O2 Areny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám