Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že parťáci vyšetřující zločiny nemusejí být jen dva chlápci nebo smíšená dvojice, už v zahraničí pochopili. Příkladem je například i u nás oblíbený seriál z bostonského oddělení vražd Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně.

Na dvojici hrdinek, vyšetřovatelek, vsadili i na Nově, kde pro diváky přichystali novou krimi sérii Odznak Vysočina. V hlavních rolích uvidíme půvabné herečky a zároveň neokoukané tváře, blondýnku Moniku Hilmerovou a brunetku Simonu Hába Zmrzlou.

Simona se objevila jako zjevení v režijním debutu Ondřeje Havelky Hastrman, kde se do její postavy Katynky s dvoubarevnýma očima zamiluje vodník. Za svoji roli byla nominována i na Českého lva.

Moniku jako slovenskou herečku znají diváci méně. Nezapomenutelná je ovšem jako Grétka z emotivního filmu Lebensborn: Pramen života o árijsky vypadajících Slovankách, které musely být po vůli nacistickým vojákům a plodit s nimi děti čisté rasy. Na Nově hrála hlavní roli už v seriálu Světla pasáže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám