Hlavní obsah
Článek

Představitel polovičního obra Hagrida Robbie Coltrane (71) se stejně jako další z jeho kolegů ze slavné série objeví v potterovském speciálu, který na Nový rok uvede HBO Max.

Účastí udělal radost milionům fanoušků po celém světě. Většina je totiž moc zvědavá, jak se Coltrane v poslední době má. A zdá se, že dobře.

V pořadu se objevil pochopitelně v civilu. Bez plnovousu a bujné kštice by si ho někteří s Hagridem možná vůbec nespojili.

Robbie trpěl v minulosti kloubním onemocněním osteoartritidou. V roce 2019 vyšlo najevo, že je připoutaný na kolečkové křeslo a bez pomoci vůbec nemůže chodit. Nemoc mu působila velké bolesti, než podstoupil operaci, při které mu vyměnili kolenní kloub.

„Trpěl jsem bolestmi 24 hodin denně. Neměl jsem v koleni žádné chrupavky, rozpadly se. Bylo to příšerné. Operace mi úplně změnila života. Ulevila mi od bolesti a konečně se vyspím,“ uvedl loni pro magazín Radio Times.

V roce 2016 řekli lékaři herci, že musí zhubnout, jinak skončí ochrnutý. Tehdy šel do sebe a opravdu zhubnul, nemoc ho ale sužovala dál.

Coltrane je navzdory zdravotním problémům stále herecky aktivní. V posledních letech ho diváci mohli vidět například v minisériích National Treasure a Urban Myths, ve které se objevil také jeho kolega z Harryho Pottera Rupert Grint.

Na Robbieho a další hvězdy se můžete těšit v potterovském speciálu HBO Max už 1. ledna. A pokud hoříte nedočkavostí a zajímá vás, jak dnes herec vypadá, nahlédněte do naší galerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám