Hlavní obsah
Článek

Fanoušci ho vídají v seriálu Ordinace v růžové zahradě, Petr Rychlý (58) je ale také známý divadelní herec. Jeho novou štací je Divadlo Kalich, kde nyní zkouší hru s názvem S pravdou ven.

„Divadlo Kalich bude mou novou domovskou scénou. Diváci se mohou těšit na spojení mezi Petrem Rychlým a Lubošem Veselým. Už ta příjmení mohou naznačit, o čem ten kousek bude, trochu rychlé, trochu veselé,“ napověděl žánr hry herec.

Rychlého bude poprvé v životě režírovat jeho syn Ondřej Rychlý. Kritiky ze strany potomka se herec nebojí.

„Máme už takovou zkušenost. Já chodil na jeho premiéry a on na ty moje. A vždycky jsme snesli připomínky toho druhého. Díky tomu, že máme zkušenost, že můžeme komunikovat o práci, která nás baví, tak se nebojím. Věřím, že mi Ondra dodá novou energii do práce,“ uvedl Rychlý na tiskové konferenci divadla.

„Nastavili jsme si mantinely. Očekávám, že se taky pohádáme. Bude to ale spíš pracovní hádka. Dohodli jsme se, že se budeme hádat od deseti do dvou na zkoušce. Poté se ale budeme mít zase rádi," smála se herec.

Otec i syn jsou oba velmi zaneprázdnění a budou tak mít šanci se díky zkoušení hry více setkávat. „Je to tak, spojili jsme příjemné s užitečným. Ondra má rodinu, já taky. Těšíme se, že se budeme intenzivně vídat. To se nám málokdy podaří,“ dodal Rychlý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám