Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a asistentka kouzelníka Pavla Kožíška se stala maminkou. O šťastnou novinku se Alena Prešnajderová podělila dva dny po porodu, její prvorozená dcera přišla na svět 28. prosince. Novopečení rodiče holčičku pojmenovali Ellen, což je variace na řecké jméno Helena. V překladu to znamená světlo.

Alena se vdávala předloni, o miminko se s manželem, podnikatelem Honzou, pokoušeli delší čas. Že se to konečně podařilo, Super.cz oznámila letos na karlovarském filmovém festivalu, kdy už s bříškem předváděla na módní přehlídce návrhářky Beaty Rajské. "Manžel si přál děti už dlouho, jsme šťastní," řekla Super.cz.

Aleně, která žije s manželem v Brně, gratulovaly nejprve známé sousedky. "První dítě, které mi bude říkat teto," těší se Nela Slováková (34). "Ať dělá Ellenka rodičům jen radost," popřála i modelčina souputnice ze soutěže krásy Česká Miss Lucie Kovandová (30), provdaná Holíková, která na začátku roku porodila syna Tomáše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám