Hlavní obsah
Článek

Pokud Václav Vydra (68) nestojí na divadelních prknech nebo nenamlouvá ve studiu nové díly show Prostřeno, s největší pravděpodobností je na farmě v blízkosti slapské přehrady se svými koňmi.

„Celý můj život má úzkou souvislost s koňmi. Dělím ho mezi práci, koně a domov. Je to nesmírně obtížné, protože všechno potřebuje svůj čas. Zejména koně potřebují hodně péče, starám se jim o kopyta, léčím je. Pořídil jsem si těžkou práci, která mi vydrží do smrti,“ říká herec a dabér.

Zajímalo nás, zda herec své koně na Vánoce obdarovává. „Jim je jedno, jestli jsou Vánoce. Dárky přivítají kdykoli, hlavně když je to k jídlu,“ smál se Vydra s tím, že ale přece jen svým zvířatům nějaké pochoutky přinese.

S Václavem Vydrou jsme si povídali ještě před Vánocemi na tiskové konferenci Divadla Kalich, objeví se v nové hře Nikdy není pozdě s Janou Paulovou (69). Na příležitost se těší, v době pandemie mu divadlo chybělo.

Na druhou stranu ale mohl o to víc času trávit se svou manželkou Janou Bouškovou. „Díky situaci, která je, jsme na sebe měli hodně času. Nehráli jsme, a tak jsem večery mohli trávit spolu,“ dodal Vydra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám