Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marek Ztracený (39) je dnes už ostříleným zpěvákem s obrovskou fanouškovskou základnou, kterému nedělá problém vyprodat O2 arénu a skládat jeden velký hit za druhým. Cesta za úspěchem ale určitě nebyla jednoduchá a stálo za ní hodně úsilí.

Populární zpěvák v sobotu slaví sedmatřicáté narozeniny. Fanynky si ale získával už jako dvacátník. Jak tehdy vypadal, si připomeňte v galerii. Tehdy ještě netušil, že se jednou stane Absolutním slavíkem. Rodák ze Železné Rudy se před čtrnácti lety proslavil písničkou Ztrácíš. I díky ní se stal Objevem roku v anketě Český slavík. Na další velké úspěchy si ale ještě musel počkat a projít si hodně trnitou cestou.

Rodák z Železné Rudy si prožil divoké večírkové období a dlouho se nemohl zbavit nálepky „zpěváka jednoho hitu“. Postupně ale našel svou cestu a dnes patří k našim nejúspěšnějším zpěvákům.

Daří se mu také v osobním životě. S přítelkyní Marcelou, s níž má syna Marka (10), se předloni zasnoubil přímo na koncertě ve vyprodané O2 aréně. Dlouho očekávaná veselka se ale zatím nekonala. Už jen kvůli pandemii covidu.

„My jsme si ty priority trošku přeházeli. Jsme spolu dlouho a tohle měla být oslava, zatím nám zakazují pozvat lidi a my jsme nechtěli, aby to bylo s nějakým omezením, takže rádi počkáme. Řekli jsme si, že nejdřív postavíme barák, a pak bude veselka,“ řekl loni Super.cz Ztracený. Tak že by to konečně vyšlo letos?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám