Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětidílná série o Marii Terezii míří do svého konce. Natáčení výpravného historického seriálu bylo zážitkem nejen pro rakouskou herečku Ursulu Strauss, která si zahrála panovnici Marii Terezii, ale také pro Vojtu Kotka (36), který od prvního dílu hraje jejího muže Františka Štěpána Lotrinského.

Na place minisérie Marie Terezie rozhodně nebyla nuda. „Nálada na place byla skvělá. Když člověk má možnost potkat se s lidmi, kteří dělají stejnou práci na podobné nebo i vyšší úrovni v jiné zemi, a zjistí, že to jde a funguje dohromady, to je fajn pocit,“ svěřil se Vojta Kotek, který se s kolegy Ursulou Strauss a Aaronem Frieszem při focení snímků pro závěrečný díl odvázal.

„Když mezi vámi funguje vzájemný respekt, najednou se osvobodíte a začnete blbnout úplně stejně, jako kdyby to byli kolegové, které znáte už dlouhou dobu,“ okomentoval Kotek spolupráci s kolegy z Rakouska. Česká televize uvede poslední díl Marie Terezie 1. ledna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám