Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bebe Rexha (34) poskytla svým fanouškům velmi upřímnou zpověď. Vzhledem k tomu, že se dříve na svých profilech na sociálních sítích stále ukazovala a nyní je jejích fotek pomálu, chtěla jim vysvětlit, co za tím je.

Bebe natočila video na TikToku, kde uvedla: „Já vím, že všichni jásají, že jsou Vánoce, ale já jsem trochu mimo. Právě jsem se zvážila a zjistila jsem, že jsem nejtěžší ve svém životě. Necítím se na to, abych svou váhu sdílela, protože pociťuji velký stud.“

Se slzami v očích pokračovala: „Není to jen o tom, ale cítím se prostě nechutná, víte co, ve svém vlastním těle se necítím dobře. Poslední dobou jsem toho moc nepřidávala, protože se ve svém těle necítím dobře, a když to tak je, nic nepřidávám. A to je přesně ten důvod, proč jsem tu tak málo aktivní.“

Zpěvačka, která sama vždy bojovala za pozitivní vnímání sebe samé, v tuto chvíli se svým tělem nesouzní a neví, jak si pomoci znovu své tělo začít milovat. V minulosti své křivky opěvovala, a i když se u ní váha v průběhu let střídala, nikdy nevypadala tak zdrceně jako v nejnovějším videu. S fanoušky se rozloučila slovy, že už je ze všeho zmatená a raději už dál mluvit nebude. V minulosti mluvila o tom, že velikost ani váha vás nedefinují, tak snad se jí podaří získat své sebevědomé já zpátky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám