Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku Karolínu Krézlovou (36) vykradli. Přišla o nádherný starožitný glóbus, který dostala od svého tatínka. Karolíně lapkové vybrali sklep, kam kvůli rekonstrukci uložila na pár dní své věci, jak řekla Super.cz.

"Kvůli rekonstrukci bytu jsem si do sklepa na chvíli přemístila věci. Jen tak to ale nenechám. Hodně pro mě znamenal. Za informace vedoucí k nalezení glóbusu bude odměna. Ten glóbus byl vyfocen v řadě médií, nyní budu jeho fotku sdílet, kde to půjde, tak věřím, že nebude lehké ho jen tak někde prodat," řekla Super.cz Karolína, která přišla i o řadu dalších věcí.

"Měla jsem tam i hodně osobních věcí jako například pas. Zítra jsem měla odlétat na dovolenou na Zanzibar, takže teď hledám někoho, kdo by letěl místo mě, protože jinak vedle věcí přijdu i o peníze za dovču," posteskla si Karolína. "Místo dovolené letím na policii," dodala s tím, že doufá, že její doklady nikdo nezneužije.

"Prostě skvělý Vánoce... Jdu řešit, jestli si na můj pas třeba někdo nevzal půjčku," dodala Krézlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám